Forum vakantie
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year

Een meer recente mogelijkheid om een goedkope hotelkamer te boeken is ongetwijfeld Hotelkamerveilingen, waar je naast hotels ook  op vakantiehuizen, appartementen en Bed and Breakfasts kunt bieden. Dat is het geval voor vakantiebestemmingen in Europa, Amerika, Azië, Afrika, Australië, en het Midden- Oosten. Je kan er dus zowel koopjes doen voor je citytrip als voor al je veraf- en zelfs je exotische vakantiebestemmingen.Vakantieverblijf vanaf … één euro

Bieden op een goedkope hotelkamer op Hotelkamerveilingen is erg eenvoudig. Hier wordt dus uitsluitend hotel- en andere verblijfsaccomodatie gepresenteerd. Hotelkamerveilingen is opvallend gebruiksvriendelijk. Deze site brengt vraag en aanbod samen. Na het aanmaken van een account, kan het bieden op een hotelkamer of een andere vorm van vakantie infrastructuur starten. Bieden kan onbeperkt, vanaf… één euro. Ieder aanbod blijft slechts een bepaalde tijd online. Ben jij binnen deze periode de hoogste bieder, dan is de betrokken vakantieaccomodatie voor jou. Het aanbod op Hotelkamerveilingen wordt dagelijks aangepast en uitgebreid.

Voldoende informatie

Meestal zijn aan het boeken via Hotelkamerveilingen geen extra of verborgen kosten verbonden. Is dat uitzonderlijk toch het geval, dan word je daar vooraf van verwittigd. Je wordt op Hotelkamerveilingen ook grondig geïnformeerd over de ligging, het comfort en de verschillende voorzieningen van het betrokken hotel, appartement, vakantiewoning of B&B. Eens vertrouwd met de gang van zaken op deze steeds populairdere veilingsite, kun je op Hotelkamerveilingen écht gouden zaken doen. Eén overnachting in een comfortabel hotel voor amper tien euro is er lang geen uitzondering.

Waakzaamheid blijft echter ook hier geboden. Let daarom zeker op de eventuele kleine letters in de overeenkomst met het betrokken hotel. Uiteindelijk is Hotelkamerveiling enkel de aanbieder van goedkope hotelkamers en andere vakantieverblijven.