Forum vakantie
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year
By - admin

Lang parkeren tijdens uw vakantie vanaf Brussel

Gaat u binnenkort met het vliegtuig vanaf Brussels Airport op vakantie? Indien u met uw auto afreist naar de luchthaven is het handig om van te voren te weten waar u uw auto het beste kunt parkeren.

Parkeervormen

Er zijn verschillende parkeervormen waar u gebruik van kunt maken om uw auto lang te parkeren. Parkeren op loopafstand, shuttle parkeren en valet parkeren.

Parkeren op loopafstand

De naam zegt het al, op loopafstand. Deze parkings zijn zeer dicht bij de terminals van luchthaven Zaventem gelegen. U kunt uw auto parkeren en vervolgens te voet richting de incheckbalie van het vliegveld lopen. Doordat deze parkings op korte afstand van het vliegveld zijn gelegen is deze optie vaak ook de duurste parkeeroptie.

Shuttle parkeren

Zoekt u een goedkope parkeerplek voor uw auto tijdens uw vakantie of zakenreis? Dan is shuttle parking Zaventem de beste optie. U parkeert bij een parkeerfaciliteit nabij luchthaven Zaventem en wordt vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst van uw vakantie wordt u weer met de shuttlebus opgehaald en teruggebracht naar uw auto.

Valet parkeren

Deze parkeervorm is de meest ontspannen manier van parkeren. U rijdt rechtstreeks naar de vertrekterminal van de luchthaven en op de afgesproken plek en tijdstip zal een medewerker van het parkeerbedrijf u staan op te wachten. Samen met deze medewerker neemt u uw reservering door en wordt er een korte voertuigcheck gedaan. Wanneer dit klaar is kunt u inchecken en beginnen aan uw reis. In de tussentijd wordt uw auto naar het parkeerterrein gereden. Bij terugkomst van uw vakantie belt u met de parking en uw auto zal weer gereed staan voor de aankomsthal. U kunt vervolgens snel uw reis weer vervolgen.

Parkeermogelijkheden vergelijken

Vergelijkingswebsite Parkingbijzaventem.be is al jarenlang gespecialiseerd in het vergelijken van alle parkeermogelijkheden rondom luchthaven Zaventem. U kunt in één oogopslag zien welke parkeeropties er allemaal zijn. Vervolgens kunt u de verschillende parkings met elkaar vergelijken op prijs, reviews en afstand tot de luchthaven. Ook kunt u zien bij welke parking u overdekt kunt parkeren of bijvoorbeeld uw elektrische auto op kunt laden.